Visuaaliset tarkistukset

Miehittämättömällä lennokilla pääsee kuvaamaan paikkoja, joihin ihmisen on vaikeaa tai työturvallisuuden vaarantumatta mahdotonta mennä.

Ekodronen ammattitason visuaaliset tarkistukset mahdollistavat ennennäkemättömän laadun rakennusten ja rakennelmien kunnon seuraamisessa ja vaurioiden kartoituksessa.

Rakennusten kuntotarkistukset

aerial-1880864_1920

Ekodronelta saat korkeiden piippujen, mastojen ja tuulivoimaloiden ja toisaalta vaikeapääsyisten katto- tai muiden kohteiden tarkistukset ammattilaisen otteella. Suoritamme myös räjähdys- ja romahdusvaarallisten paikkojen kuvaamiset.

Palvelu

Kuntotarkistus sisältää asiakkaan tarpeiden mukaisen aloituskokouksen, kohteen kuvaamisen ja raportin löydetyistä puutteista tai muista etsittävistä seikoista. Raportti käydään läpi asiakkaan kanssa projektin päätöskokouksessa.


Rakennusprojektin seuranta

Rakennusprojektin tilaajalle on hyödyllistä saada reaaliaikaista tilannetietoa rakennustyön vaiheiden etenemisestä. Ekodronen rakennusprojektiseurannalla pysyt aina ajan tasalla työmaan tapahtumista.

Palvelu

Rakennusprojektin seuranta voidaan tehdä jatkuvana, koko rakennusajan kestävänä seurantana tai kertakuvauksena halutussa rakennusvaiheessa. Palvelu sisältää aloituskokouksen, kuvaussuoritteet valittuina ajankohtina sekä ajantasaisen raportoinnin havainnoista. Projektin raportti käydään läpi lopetuskokouksessa.


Maa- ja metsätalouden tarkastukset

SalaojakuvauksetSalaojat3

Ekodrone kartoittaa peltojen salaojituksen nopeasti ja tarkasti. Paketti sisältää aloituskokouksen, salaojien kartoituskuvauksen ja raportin kuvista.

Hakkuusuunnitelmat

Metsänhoidossa ennakkosuunnittelu säästää resursseja. Ekodrone toimittaa korkealaatuiset ilmakuvat hakkuusuunnitelmien pohjaksi nopeasti ja edullisesti.

Tulvatilanteen seuranta

Tulvatilanteen seuranta ilmasta käsin antaa nopeasti tietoa tilanteen kehittymisestä. Ekodronelta saat tulvakuvat käyttöösi juuri silloin kun niitä tarvitset. Palvelu sisältää aloituskokouksen, sovitun määrän ilmakuvia sovitulta ajanjaksolta ja jatkuvan raportoinnin asiakkaalle. Raportti käydään läpi päätöskokouksessa.

Ota yhteyttä!