Ilmalämpökuvaukset

Ilmasta käsin tehdyt lämpökuvaukset mahdollistavat aivan uudenlaisen tavan ennakoida ja kartoittaa huollon tarvetta teollisuudessa. Ekodronelta saat käyttöösi ammattilaistason lämpökuvaukset ja kuvien analyysit. Käytössämme on ammattitason kamera- ja lentokalusto.

Kaukolämpöverkon lämpövuodot

Kaukolämpöverkon lämpövuoto

Kaukolämpöverkon vuodot aiheuttavat merkittäviä kuluja energiayhtiöille joten vuodon paikan tarkka ja nopea löytyminen on ensiarvoisen tärkeää. Perinteisiin menetelmiin verrattuna ilmakuvaus on merkittävästi nopeampaa, tarkempaa ja myöskin edullisempaa vuotoja etsittäessä. Ekodrone on erikoistunut kaukolämpöverkostojen kunnon kartoittamiseen joten tunnemme alan toimintatavat ja tarpeet. Siksi pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyiset ja käyttökelpoiset palvelupaketit juuri sinun energiayhtiön tarpeisiisi.

Jatkuva palvelusopimus

Ekodronen jatkuva palvelusopimus antaa mielenrauhan kaukolämpöverkon vuotokohtien löytämiseen. Palvelusopimuksen puitteissa olemme käytettävissä nopeasti silloin kun verkostossa havaitaan tai epäillään paikallistamatonta vuotoa.

Kertakuvaukset

Ekodronen kertakuvauksella voidaan kuvata esimerkiksi yhden asuinalueen kaukolämpöverkoston kunto ja etsiä mahdolliset vuotokohdat. Paikallistamme vuodon ja raportoimme löydökset tilaajalle.

Ekodronen kuvausprojektin aloituskokouksessa määritellään kuvattava alue ja aikataulu. Asiakkaalle toimitetaan raportti joka sisältää kuvat ja niiden analyysin. Raportti käydään läpi projektin päätöskokouksessa.


Aurinkovoimaloiden tarkistukset

Aurinkopaneelin tehontuotto riippuu voimakkaasti sen kunnosta. Ekodronen lämpökuvauksella ongelmapaikat löytyvät nopeasti ja tarkasti.

Kertakuvaukset

Ekodronen kertakuvauksella kartoitetaan aurinkovoimalan kunto.

Ekodronen kuvausprojektin aloituskokouksessa määritellään kuvattava alue ja aikataulu. Asiakkaalle toimitetaan raportti joka sisältää kuvat ja niiden analyysin. Raportti käydään läpi projektin päätöskokouksessa.


Isojen kiinteistöjen lämpövuodot

Lämpövuodot tehtaissa, teollisuushalleissa ja isoissa toimisto- tai asuinrakennuksissa aiheuttavat vuositasolla merkittäviä kustannuksia. Ekodronen lämpökuvauksella ongelmakohdat löytyvät huomattavasti perinteisiä menetelmiä nopeammin ja tarkemmin.

Lämpövuotokuvaus

Paketti sisältää aloituskokouksen, kohteen kuvauksen ja raportin havainnoista. Havainnot käydään läpi projektin päätöskokouksessa ja asiakas saa raportin käyttöönsä.

Ota yhteyttä!